Notes – lika mycket lek som arbete

notesNotes och post-it överhuvudtaget är något som nästan skriker ”kontor” och ”arbete” för många. Att notes är något tråkigt som underlättar tråkiga saker. Är du en av dessa kontorshatare? Då bör du tänka om, åtminstone när det gäller notes.

http://post-it-notes.se/

Post-it-notes används mycket på kontor. Men att de endast skulle vara till för detta är mindre sant. Notes kan betyda lika mycket lek som arbete. Leka lekar med post-it-notes låter kanske inte så roligt, men det är det!

Tänk dig att du är på en fest med dina vänner. Alla får en varsin post-it-lapp att skriva ett känt namn på. Alla måste hålla sina notes hemliga för de andra under tiden ni skriver. Fortfarande utan att visa varandra skickar ni lappen till personen som sitter till vänster. Klistra fast era nya notes i pannan, utan att ha tittat på dem. Nu kan alla utom du själv se vilket namn du fick på din note. Leken går dock ut på att du ska lista ut det! Ni ska därför ge varandra ja och nej-frågor om den person ni har på er note i pannan. När du vet vem du fått i pannan talar du om det. Svara du rätt vinner du!