Anslagstavla – gör den själv!

anslagstavlaVill du inte ha en typisk anslagstavla i kork eller stel vit anslagstavla i metall kan du alltid både snabbt och enkelt göra en helt egen anslagstavla. Till exempel så kan du köpa en billig anslagstavla i kork som du sedan bara målar om helt och hållet i den färg du vill ha. Klart! Vill du vara lite mer komplicerad så kan du måla den i olika mönster eller måla av en stor figur på den. Det är bara fantasin som kan stoppa dig!

Vill du dock skapa en anslagstavla helt från grunden så är det också väldigt enkelt. Det första du behöver är porös board eller något liknande som du kan fästa nålar i. Sedan behöver du endst tyg, en häftpistol och en gnutta fantasi. Ta tyget som du skaffat till din anslagstavla och häfta fast det runt skivan, och så är du klar! För att göra din anslagstavla personlig och intressant kan du kapa skivan i olika former och använda olika sorters tyg, du kan även måla på tyget för att skapa en anslagstavla som det bara finns ett enda exemplar av i världen. Vill du hitta inspiration och material kan du surfa in på olika onlinebutiker och bloggar exempelvis.