Etikett – för dina saker

En etikett är ett väldigt bra sätt att märka sina saker på, och därmed visa andra vems det är. En etikett gör dessutom att borttappade saker har större chans att komma hem igen. En etikett på tillhörigheter och lådor hemma är också en bra idé så att man själv vet vad som innehåller vad.

En etikett på böcker, CD-skivor, lådor, saker i köket och liknande blir ofta väldigt snyggt och personligt, samtidigt som det underlättar när man behöver veta vad saker och ting innehåller. En etikett brukar dessutom vara enkel att ta bort om man skulle vilja det, och för det mesta lämnar en etikett inga märken efter sig. En etikett går dessutom att hitta i olika designer och utföranden vilket gör att man själv kan välja relativt fritt vad man vill ha för någonting – och till vad.

En etikett är alltså väldigt praktiskt, då man lättare kan hitta vad man letar efter. Dessutom blir det ofta mycket snyggare och mer stilrent att ha en etikett på saker och ting. Det gör även att andra i familjen, eller gäster, lättare kan hitta bland ens lådor också, om man kanske ska laga mat eller pyssla tillsammans. Man kan till och med göra designen på sin etikett själv.